Logo da.boatexistence.com

Kan smart notebook bruges på promethean-tavler?

Indholdsfortegnelse:

Kan smart notebook bruges på promethean-tavler?
Kan smart notebook bruges på promethean-tavler?

Video: Kan smart notebook bruges på promethean-tavler?

Video: Kan smart notebook bruges på promethean-tavler?
Video: ACTIV Inspire - Eksempler 2024, Kan
Anonim

Du kan helt sikkert oprette aktiviteter ved hjælp af LAB, og de vil fungere på samme måde, når du bruger et Promethean-bræt. … Mens du bruger Notebook på Promethean-tavlen, vil LAB-aktiviteten være fuldt funktionel og interaktiv.

Er Promethean-tavler og smartboards det samme?

SMART Software Notebook er et fantastisk uddannelsesværktøj, der tilbyder de samme evner som Promethean, tegnekommentarer, whiteboarding osv. samt andre fantastiske værktøjer som f.eks. optagelse og deres aktivitetsbygger.

Kan du konvertere Promethean til smart?

Gennemse til og vælg den Promethean-fil, du vil importere. Klik på Åbn. SMART Notebook-software tilføjer indholdet af Promethean-filen til en. notesbog fil.

Hvordan viser jeg min bærbare computer på Promethean-kortet?

Tilslut Blå VGA-kabel, der kommer fra bagsiden af kortet. Tilslut USB-kablet til en ledig USB-port på din computer. Skift skærmen. o Tryk på Fn + F2 på Methods bærbare computere eller Fn + F8 på Dell bærbare computere for at få billedet på den bærbare computer til at projicere på både den bærbare computer og kortet.

Hvordan forbinder jeg min bærbare computer til mit Smartboard trådløst?

Sæt USB Bluetooth-modtager i en USB-port på din computer. Lyset på USB Bluetooth-modtageren vil lyse rødt, indtil der er oprettet forbindelse til kortet. Tryk og hold knappen på det trådløse modul nede i 5 sekunder. Et grønt lys begynder at blinke.

Anbefalede: