Logo da.boatexistence.com

Er stregkodelæser input eller output?

Indholdsfortegnelse:

Er stregkodelæser input eller output?
Er stregkodelæser input eller output?

Video: Er stregkodelæser input eller output?

Video: Er stregkodelæser input eller output?
Video: barcode aur barcode reader Kya Hota Hai full information barcode reader input ya output device hai 2024, Kan
Anonim

En stregkodelæser eller stregkodescanner er en elektronisk input-enhed, som er i stand til at scanne og afkode stregkoder.

Er en stregkodelæser eller output?

Som andre input-enheder, bringer en stregkodelæser (input) information fra omverdenen ind i en computer eller anden elektronisk enhed. Hvis stregkodelæseren også har en skærm, der viser (output) resultater eller udskriver resultater, vil den blive betragtet som en input/output-enhed

Er læser input eller output?

Det er en input-enhed og også en output-enhed De fleste tidlige computere, såsom ENIAC og IBM NORC, sørgede for input/output for hulkort. Kortlæsere og huller, enten forbundet til computere eller i off-line kort til/fra magnetbåndskonfigurationer, var allestedsnærværende gennem midten af 1970'erne.

Hvad er en stregkodelæser i computeren?

En stregkodelæser (eller stregkodescanner) er en optisk scanner, der kan læse udskrevne stregkoder, afkode dataene i stregkoden og sende dataene til en computer Som en flatbed scanner, den består af en lyskilde, en linse og en lyssensor, der omsætter for optiske impulser til elektriske signaler.

Hvor bruges stregkodelæseren?

Stregkoder anvendes på produkter for hurtigt at identificere dem. Blandt deres mange anvendelser bruges stregkoder typisk i detailbutikker som en del af købsprocessen, i varehuse til at spore og administrere beholdning og på fakturaer for at hjælpe med regnskabet.

Anbefalede: