Logo da.boatexistence.com

Er en kopimaskine input eller output?

Indholdsfortegnelse:

Er en kopimaskine input eller output?
Er en kopimaskine input eller output?

Video: Er en kopimaskine input eller output?

Video: Er en kopimaskine input eller output?
Video: 3 простых изобретения с двигателем постоянного тока 2024, April
Anonim

Input- og outputenheder er enheder, der både er i stand til at indsætte data på en computer og overføre data ud af en computer på den ene eller anden måde. Nogle eksempler kunne være en touchscreen-tablet, en faxmaskine og en fotokopimaskine.

Er en fotokopimaskine en inputenhed?

Scanner er en inputenhed, der fungerer mere som en fotokopimaskine. … Scanner optager billeder fra kilden, som derefter konverteres til den digitale form, der kan gemmes på disken.

Er en kopimaskine en enhed?

kopimaskine, også kaldet fotokopimaskine, kopimaskine, fotokopimaskine, kopimaskine eller fotokopimaskine, en enhed til fremstilling af kopier af tekst eller grafisk materiale ved brug af lys, varme, kemikalier eller elektrostatiske ladninger.

Er en printer både input og output?

For eksempel er et tastatur eller en computermus en inputenhed til en computer, mens skærme og printere er outputenheder.

Hvilken enhed er både input og output?

For eksempel er et tastatur eller en computermus en inputenhed til en computer, mens skærme og printere er outputenheder. Enheder til kommunikation mellem computere, såsom modems og netværkskort, udfører typisk både input- og output-operationer.

Anbefalede: