Logo da.boatexistence.com

Hvad er et træstykke?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et træstykke?
Hvad er et træstykke?

Video: Hvad er et træstykke?

Video: Hvad er et træstykke?
Video: VERDENS FARLIGSTE TRÆ 2024, Kan
Anonim

En ledning af træ måler 4x4x8 fod eller 128 kubikfod, og en standardsnor er stablet i en 4x8 fods stak eller rick. Rick henviser også til en stak af ethvert andet materiale, såsom hø, efterladt ude i det fri.

Hvor meget træ er der i en Rick?

Hvor mange stykker er der i en træskær? Generelt er der mellem 550 og 650 stykker krydret træ, der skal flækkes i en enkelt træsnor. Det hele afhænger af, hvor godt det er skåret, og om træet er pakket tæt. I en rick ser du på omkring 275 til 325 stykker brænde

Hvor mange Ricks er en træsnor?

Længden af træstammerne dikterer, hvor meget træ du får. Generelt set, hvis træstammerne er skåret 16 tommer lange og stablet 4 fod høje og 8 fod lange, vil en rick være 1/3 af en snor. Hvis de samme træstammer blev skåret 24 tommer lange, ville ricken svare til 1/2 snor.

Vil der passe et træ i en pickup?

En stribe træ kan passe i en pickup-truck (det afhænger selvfølgelig af pickuppens størrelse), men en træsnor er for stor. Overvej følgende: en træsnor har et volumen på 128 kubikfod og vejer omkring 5.000 pund i gennemsnit. Du kan passe omkring halvdelen af en træsnor i små og korte sengeoptagere.

Hvor meget koster en lastbil med træ?

En standard, fuld træsnor er et volumen på 128 kubikfod, målt som en bunke 8 fod lang, 4 fod høj og 4 fod bred. En fuld ledning kan veje op til 5.000 pund Lille pickup -- 1/4 ton Med eller uden stativer holder denne lastbil ca. 1/2 (en halv) snor af træ. To indlæsningsbilletter påkrævet.

Anbefalede: