Logo da.boatexistence.com

Får du muscovadosukker?

Indholdsfortegnelse:

Får du muscovadosukker?
Får du muscovadosukker?

Video: Får du muscovadosukker?

Video: Får du muscovadosukker?
Video: ХАБИБ - Ягода малинка (Премьера клипа) 2024, Kan
Anonim

Muscovadosukker er uraffineret rørsukker, der indeholder naturlig melasse. Den har en rig brun farve, fugtig tekstur og toffee-lignende smag. Det er almindeligvis brugt til at give konfekt som småkager, kager og slik en dybere smag, men kan også tilføjes til s alte retter.

Er muscovadosukker det samme som brun farin?

Muscovadosukker er mere klæbrig og lidt grovere end andre delvist raffinerede brune sukkerarter såsom turbinado- og dermerarasukker. Bemærk, at disse delvist raffinerede brune sukkerarter er ikke det samme som det såkaldte brune sukker, der almindeligvis findes i supermarkeder.

Er Demerara-sukker det samme som muscovado?

Demerara – Dette er en type rørsukker med et ret stort korn og en bleg ravfarvet farve. Den har en behagelig toffee smag og kan bruges i stedet for brun farin. … Muscovado – Endnu et rørsukker, denne har en meget fugtig tekstur og en stærk melassesmag.

Kan jeg bruge lyst brun farin i stedet for muscovado?

I USA er almindelige lysebrunt og mørkt brunt sukker gode erstatninger for det lyse og mørke muscovadosukker. … Hvis dette ikke lykkes, kan du prøve at erstatte 200 g/7 oz/1 kop granuleret sukker plus 2 spiseskefulde sirup eller melasse for hver 200 g/7 oz/1 kop mørk muscovado (reducer melasse til 1 spsk for lys muscovado).

Kan du erstatte muscovadosukker med brun farin?

Muscovadosukker Muscovadosukker er et minim alt raffineret sukker, der er en god erstatning for farin, fordi det - ligesom traditionelt farin - indeholder melasse (3). Melasse- og fugtindholdet i muscovado er dog meget højere end almindeligt brun farin.

Anbefalede: