Logo da.boatexistence.com

Hvor blev Rohan optaget?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev Rohan optaget?
Hvor blev Rohan optaget?

Video: Hvor blev Rohan optaget?

Video: Hvor blev Rohan optaget?
Video: БҰЛ МЕНІҢ L4D2-дегі ЖОЛЫМ 2024, Juli
Anonim

Deer Park Heights er optagelsesstedet for mange scener i Rohan. Et eksempel er rejsen fra Edoras til Helm's Deep, hvor du kan se The Remarkables i baggrunden. Desværre har parken været lukket for besøgende siden 2009, men du kan stadig gå en tur derop.

Hvor blev Rohan filmet i Ringenes Herre?

Rangitata Valley, Sydøen . I Sydøens Rangitata Valley-område finder du Rohans dramatiske landskab, som det ses i The Two Towers, på det virkelige græsklædte udspring kaldet Mt.

Er Rohan-enheden der stadig?

Desværre det fulde sæt blev adskilt og fjernet ved slutningen af optagelserne. Når det er sagt, kan rejsende og Ringenes Herre-fans, der er villige til at vove sig lidt væk fra den slagne vej, stadig besøge Mount Sunday og stedet, hvor Edoras engang stod.

Hvor blev Rohan bygget?

Temaet for Rohan spilles på en Hardanger-violon. Et fuldt realiseret sæt til Edoras blev bygget Mount Sunday i den øvre del af Rangitata-dalen, nær Erewhon i New Zealand.

Hvor blev Helms Deep filmet?

Helm's Deep og Minas Tirith blev begge filmet på Dry Creek Quarry. I dette stenbrud blev der bygget massive sæt for at optage de episke kampscener af Helms Deep og Minas Tirith.

Anbefalede: