Logo da.boatexistence.com

Hvor blev drømmenes felt optaget?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev drømmenes felt optaget?
Hvor blev drømmenes felt optaget?

Video: Hvor blev drømmenes felt optaget?

Video: Hvor blev drømmenes felt optaget?
Video: En dagbog med forfærdelige hemmeligheder. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Rædsel 2024, Kan
Anonim

Field of Dreams er en baseballbane og en popkultur turistattraktion, oprindeligt bygget til filmen fra 1989 af samme navn. Det er i Dubuque County, Iowa, nær Dyersville.

Hvilken by blev filmen Field of Dreams optaget i?

Ja, Field of Dreams er et rigtigt sted og ligger i Dubuque County, Iowa. Det ikoniske diamantfelt blev faktisk bygget af Universal Pictures nogle få kilometer uden for byen Dyersville, i det nordøstlige område. Denne mark er virkelig på en gård, som også blev brugt korrekt som optagelsessted.

Hvor er huset i Field of Dreams?

Huset ligger ved 28995 Lansing Road i Dyersville, Iowa, og er det ikoniske hus, hvor de bygger Field of Dreams baseball-diamant, som i øjeblikket er vært for et spil mellem Chicago White Sox og New York Yankees.

Hvilket college er i Field of Dreams?

Scenen introducerer pænt navnet på 60'ernes radikale forfatter (som i kildebogen, Shoeless Joe, var JD Salinger – notorisk reklamesky forfatter til Catcher in the Rye), og den er i Seminary Library of University of Dubuque, University Avenue, at Ray Kinsella forsker i den tilbagetrukne Terence Mann (…

Hvem ejer Field of Dreams-huset i Iowa?

DYERSVILLE, Iowa (WQAD) - Chicago White Sox og New York Yankees spiller torsdag aften på det ikoniske "Field of Dreams", og det hele startede med én kvindes drøm. Denise Stillman købte banen i 2012 og brugte år på at presse på for, at en MLB-kamp skulle komme til Iowa. "

Anbefalede: