Logo da.boatexistence.com

Hvad er der g alt med miranda hart?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er der g alt med miranda hart?
Hvad er der g alt med miranda hart?

Video: Hvad er der g alt med miranda hart?

Video: Hvad er der g alt med miranda hart?
Video: Starting A New Job 😬 | Miranda - BBC iPlayer 2024, Kan
Anonim

Miranda skal have en hjernedetox i et forsøg på at kurere sin angst Miranda har også indrømmet at lider af agorafobi - hvilket får hende til at undgå bestemte steder eller situationer. Hun har tidligere forklaret: "Jeg syntes, verden var lidt skræmmende. "Nogle mennesker bliver deprimerede i seks måneder og tager derefter sig sammen.

Hvorfor stoppede de Miranda?

Hart sagde, at slutningen " bliver virkelig følelsesladet", men tilføjede, at hun ikke ønskede, at hendes sitcom-karakter "bliver ved med at falde om og gøre sig selv til grin ". Den første special med titlen "I Do, But To Who?" blev sendt den 25. december 2014 og det sidste afsnit med titlen "The Final Curtain" blev sendt den 1. januar 2015.

Er Miranda Hart posh?

Det var en velhavende opvækst (der er adskillige baronesser, jarler og hertuger i hendes slægt, og hun er den fjerde kusine, to gange fjernet, til Diana, prinsesse af Wales), og hendes far, kaptajn David Hart Dyke, var en Royal Navy officer.

Kommer Miranda Hart tilbage?

Miranda vender tilbage til TV 10 år efter showets premiereSom et resultat har castet nogle seriøst spændende nyheder!

Er Miranda Hart i familie med prinsesse Diana?

Miranda Hart blev født i Devon i 1972 og er bedst kendt for sin BBC-sitcom "Miranda", samt roller i "Not Going Out" og "Call the Midwife". Hun er en fjerde kusine, to gange fjernet, af prinsesse Diana.

Anbefalede: