Logo da.boatexistence.com

Stables fjenden materia?

Indholdsfortegnelse:

Stables fjenden materia?
Stables fjenden materia?

Video: Stables fjenden materia?

Video: Stables fjenden materia?
Video: 2 мая не вздумайте просить это у святой Матроны Московской. В чем помогает, как просить о помощи 2024, Kan
Anonim

Enemy Lure øger den tilfældige stødfrekvens med enten 43,75 % eller 87,5 % afhængigt af Materiaens niveau. Denne effekt stables med multiple Enemy Lure Materia op til 200%.

Var fjenden Materia Stack?

Enemy Away mindsker chancerne for at støde på en fjende på kortet med enten 43,75 % eller 87,5 % afhængigt af Materiaens niveau. 87,5 % er den maksimale reduktion, og stabling af flere Enemy Away Materia kan ikke overstige en reduktion på 87,5 %.

Stables Materia?

At udstyre multipler af det samme materiale på dit udstyr vil ikke stable deres effekter. Hvis du for eksempel har to Fire Materia, kan du ikke kaste stærkere Fire magi. For at gøre det skal du hæve dem (hvilket vi vil tale om nedenfor).

Kan du stable exp plus ff7?

EXP Plus er et uafhængigt materiale i Final Fantasy VII. Når den er udstyret, øger den mængden af EXP optjent fra kamp med 1,5x på niveau 1 og med det dobbelte på niveau 2. Denne effekt stables ikke.

Hvor får jeg fjendtlig lokkemateriale?

Enemy Lure findes på Enemy Lure Materia, der kan købes på Gold Saucer Battle Square i bytte for BP. Niveau 1 øger antallet af tilfældige møder med 43,75 % Niveau 2 og 3 øger det med 87,5%.

Anbefalede: