Logo da.boatexistence.com

Var david spade i hubie halloween?

Indholdsfortegnelse:

Var david spade i hubie halloween?
Var david spade i hubie halloween?

Video: Var david spade i hubie halloween?

Video: Var david spade i hubie halloween?
Video: Every Major Cameo In Adam Sandler's Hubie Halloween 2024, Kan
Anonim

Spade har ikke en rolle i Hubie Halloween, men det kunne skyldes, at han havde travlt med at lave endnu et 2020 Sandler-produceret projekt - han medvirkede i The Wrong Missy.

Er David Spade og Adam Sandler stadig venner?

David Spade og Adam Sandler har en lang historie fra deres Saturday Night Live-dage, og deres venskab har givet Spade mange roller i Sandlers film. I løbet af bogstaveligt t alt! Med Rob Lowe podcast forklarede Spade grunden til, at Sandler caster sine venner i hans film.

Er Allen Covert i Hubie Halloween?

I Was a Teenage Zombie-besætningen

Men den sort-hvide schlockfest, du ser i Hubie Halloween, blev filmet specifikt til denne film, hvilket gør den til det perfekte sted at gemme et par cameos. For det første har du Allen Covert som titulære zombiens syge skæbnesvangre far, som jorder sin teenagers søn lige før han fik sit ansigt bidt af.

Hvorfor taler Adam Sandler sådan i Hubie Halloween?

Med hensyn til din karakter, hvor kommer Hubie Dubois-stemmen fra? Det kom fra, da jeg var ung, tror jeg, jeg plejede at lave den stemme. Det er dybest set en fyr, der bliver plukket meget på, og han prøver at stå op for sig selv, men han siger egentlig ikke sine comebacks for højt, han mumler dem.

Var Adam Sandlers familie til Hubie Halloween?

Sandlers egne to døtre (Sunny og Sadie) er på vej og spiller rollerne som Violet Valentines (Julie Bowen) døtre, Cooky og Danielle. Selv Sandlers egen kone (Jackie Sandler) optræder i filmen.

Anbefalede: