Logo da.boatexistence.com

Hvorfor har baptiste en dårlig arm?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har baptiste en dårlig arm?
Hvorfor har baptiste en dårlig arm?

Video: Hvorfor har baptiste en dårlig arm?

Video: Hvorfor har baptiste en dårlig arm?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Lige siden Julien Baptiste først dukkede op på vores skærme, har han gået med en limp, og årsagen bag det blev afsløret i afsnit 6 af The Missing's første serie. Baptiste blev angrebet i sin bil af en korrupt politibetjent, der havde lækket information til pressen.

H alter Baptiste virkelig?

Da Baptiste aldrig rigtig er blevet set gå uden at h alte, har nogle fans antaget, at det skyldes, at skuespilleren Karyo har et problem med sit ben. Dette er dog faktisk ikke tilfældet, da Karyo ikke h alter i det virkelige liv. Han bekræftede dette under et interview med The Times for to år siden.

Er Baptiste en efterfølger til The Missing?

Ifølge forfatterne Harry og Jack Williams er den første serie af Baptiste en direkte efterfølger til begivenhederne i The Missing. Det blev sat i re altid og fandt sted lidt over to år efter serie 2 i serien, der skabte dens hovedperson.

Hvad skete der med Julien Baptistes datter?

Sara, Juliens voksne datter, blev derefter indlagt efter en overdosis heroin. Da den første del af spin-off-serien Baptiste blev sendt i 2019, får vi at vide, at Sara er blevet ren og endda har stiftet sin egen familie.

Har du brug for at se de savnede før Baptiste?

Hvis du så The Missing, så er du allerede klar til næste kapitel med Baptiste. Selvom Baptiste teknisk set er en spinoff, er det en selvstændig serie, så nye fans kan hoppe til uden at have set The Missing og ikke gå glip af et hjertebankende slag af handlingen.

Anbefalede: