Logo da.boatexistence.com

Sang Himesh Patel med i går?

Indholdsfortegnelse:

Sang Himesh Patel med i går?
Sang Himesh Patel med i går?

Video: Sang Himesh Patel med i går?

Video: Sang Himesh Patel med i går?
Video: Yesterday (2019) - Playing Yesterday Scene (1/10) | Movieclips 2024, Kan
Anonim

Synger og spiller han virkelig på instrumenter i Yesterday? Det gør han virkelig! … I stedet for at få tilsendt et manuskript, blev Himesh bedt om at synge og spille en Coldplay-sang efter eget valg på akustisk guitar Han valgte den mindre kendte sang 'We Never Change' fra bandets 2000 debutalbum Parachutes.

Hvem sang i filmen Yesterday?

I tilfældet Yesterday, den Beatles-centrerede jukebox-musikalske film, er svaret et rungende "ja". Star Himesh Patel, der spiller en kæmpende singer-songwriter, der på en eller anden måde er den eneste person på Jorden, der husker Beatles, synger hele sin egen sang i filmen.

Synger Lily James i Yesterday?

Og selvom James - som er kendt for at have en fantastisk sangstemme som set i hendes roller i Askepot og Mamma Mia 2 - ikke rigtig når at synge meget i filmen, hun får en chance for at harmonisere som backupvokal i denne særlige del af filmen.

Sung skuespilleren i Yesterday rent faktisk?

Han er krediteret som producer for spillefilmen My Pure Land fra 2017. I 2019 fik han sin filmdebut med sin gennembrudsrolle som Jack Malik i Yesterday (2019). Han synger live gennem hele filmen og dækker forskellige sange af The Beatles.

Godkendte Paul McCartney filmen Yesterday?

Paul McCartney har indrømmet, at han har set The Beatles-inspireret film Yesterday, og at han "elskede den". Den Danny Boyle-instruerede film har Himesh Patel i hovedrollen som singer/songwriter Jack Malik, der lever i en verden, hvor ingen ved, at det ikoniske Liverpool-band nogensinde har eksisteret.

Anbefalede: