Logo da.boatexistence.com

Tjentede gal gadot i militæret?

Indholdsfortegnelse:

Tjentede gal gadot i militæret?
Tjentede gal gadot i militæret?

Video: Tjentede gal gadot i militæret?

Video: Tjentede gal gadot i militæret?
Video: La choré porte chance de Gal Gadot 🍀 #AgentStone 2024, Kan
Anonim

Efter at have bestået den tre måneder lange IDF bootcamp træningsperiode, Gal blev tildelt en rolle i militæret Hun blev udnævnt til gymnastik- og gymnastikinstruktør. … Hun udt alte, at hendes tid til at tjene i hendes nations væbnede styrker kom naturligt for hende. Hæren var ikke så svær for mig.

Hvad var Gal Gadot-jobbet i militæret?

Gadot, der meldte sig som en kampfitnessinstruktør med militærstyrkerne, fuldførte sine to obligatoriske år i militærtjeneste i en alder af 22. Gadot blev gentagne gange angrebet på sociale medier efter hendes offentlige kommentarer, især fra pro-palæstinensiske grupper.

tjente Gal Gadot i israelsk militær?

“Wonder Woman”-stjernen Gal Gadot, der er født i Israel og tjente obligatoriske to år som soldat i de israelske forsvarsstyrker, udgav en erklæring om den seneste vold mellem Israel og Palæstina, der trak tilbageslag fra fans. Mit hjerte går i stykker.

Gik Gal Gadot i krig?

Fjendtlighederne er de mest intense i syv år og har dræbt over 50 i Gaza, mange af dem børn, og syv i Israel, inklusive en indisk kvinde. Gal Gadot, som tjente hendes obligatoriske to år i de israelske forsvarsstyrker," skrev i sit indlæg: "Mit hjerte knuses. Mit land er i krig.

Tjener alle israelske statsborgere i militæret?

National militærtjeneste er obligatorisk for alle israelske statsborgere over 18 år, selvom arabiske (men ikke drusiske) statsborgere er fritaget, hvis de vil, og andre undtagelser kan være lavet på religiøse, fysiske eller psykologiske grunde (se profil 21).

Anbefalede: