Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er weiser idaho et dårligt sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er weiser idaho et dårligt sted at bo?
Hvorfor er weiser idaho et dårligt sted at bo?

Video: Hvorfor er weiser idaho et dårligt sted at bo?

Video: Hvorfor er weiser idaho et dårligt sted at bo?
Video: Rasmus Paludan Bliver Angrebet Compilation 2024, Kan
Anonim

Weiser, ID Ifølge KTVB 7 har byen de værste arbejdsløshedsrater i hele staten Idaho. Dets beliggenhed er omkring 120 km nord for Boise, og det er langt fra arbejdspladser med lange pendlertider, og husstandens indkomster er under statens gennemsnit.

Hvorfor er Weiser Idaho ikke et godt sted at bo?

Fire byer i Treasure Valley kom på top 10. BOISE, Idaho - En ny undersøgelse siger, at Weiser er det værste sted at bo i Idaho. … Weiser, omkring 76 miles nord for Boise, har næsten den værste arbejdsløshed i Idaho, længere end normal pendlingstid og lavere end normal husstandsindkomst.

Hvad er den farligste by i Idaho?

Garden City Idaho KriminalitetsrateGarden City rangerer som den farligste by i Idaho. Denne lille by med 12.000 mennesker ligger tæt på statens hovedstad, Boise. Garden City har en voldskriminalitet på 688 voldsforbrydelser pr. 100.000 mennesker, næsten det dobbelte af landsgennemsnittet.

Hvordan er det at bo i Weiser Idaho?

At bo i Weiser tilbyder beboerne en sparsom forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. Mange familier og pensionister bor i Weiser, og beboerne har en tendens til at være konservative. De offentlige skoler i Weiser er over gennemsnittet.

Hvor sikker er Weiser Idaho?

Din chance for at blive offer for kriminalitet i Weiser er 1 ud af 10.000. Det svarer til en kriminalitetsrate på 0,00 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør Weiser til en af de sikreste samfund i Idaho at bo i. Faktisk er det et af de sikreste samfund i hele nationen, ifølge FBIs kriminalitetsstatistikker.

Anbefalede: