Logo da.boatexistence.com

Hvem står bag svindlet podcast?

Indholdsfortegnelse:

Hvem står bag svindlet podcast?
Hvem står bag svindlet podcast?

Video: Hvem står bag svindlet podcast?

Video: Hvem står bag svindlet podcast?
Video: Steven Greer: UAPs, CE5, Lazar, Skinwalker Ranch 2024, Kan
Anonim

Swindled er en amerikansk true crime-podcast skrevet og hostet af en anonym "bekymret borger", som aldrig har afsløret sin identitet. Serien med manuskript udforsker en verden af funktionær kriminalitet, politisk korruption og virksomheders grådighed.

Hvem står bag casefile-podcast?

En 7-delt podcast udgivet i oktober 2019 med Raquel O'Brien (Co Creator, Host, Producer) og Georgina Savage (Co Creator, Editor, Executive).

Er svindlet en god podcast?

Smukt skrevet, researchet og produceret og langt den nummer et podcast i verden Nu er det bare forfærdelige, skræmmende ting med en masse spekulationer og intet at gøre med “svindlet. Elsker denne pod. … Fantastisk emne, godt undersøgt, smart præsenteret og grundigt underholdende.

Hvem er vært for Obscura-podcast?

Vært af Dylan Thuras Med sin nye podcast vil Atlas Obscuras medstifter og vært Dylan Thuras tage lytterne med på en lydrejse for at opdage nyt og skjult steder; måske på den anden side af jorden, eller måske i ens egen baghave.

Hvem er Mike Boudet?

Siden 2013 har Mike Boudet tjent som præsident for Incongruity Media i Miramar, Florida. Som en del af arbejdet med virksomheden er Mike Boudet vært for Sword and Scale-podcasten, som på tidspunktet for dens oprettelse var en af kun få true-crime-podcasts, der inkorporerede lydeffekter, 911-lyd og politiforhør.

Anbefalede: