Logo da.boatexistence.com

Hvornår døde stuart adamson?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår døde stuart adamson?
Hvornår døde stuart adamson?

Video: Hvornår døde stuart adamson?

Video: Hvornår døde stuart adamson?
Video: The Life and Death of Stuart Adamson 2024, Kan
Anonim

William Stuart Adamson var en skotsk rockguitarist og forsanger/frontmand i bandet Big Country. Gruppens kommercielle storhedstid var i 1980'erne og 90'erne. Han optrådte også med punkrockbandet Skids i 1970'erne og 80'erne, og 1990'ernes alternative countryband "The Raphaels".

Hvad døde Stuart Adamson af?

Politiet sagde, at dødsårsagen var selvmord. Adamson, der var flyttet fra Skotland til Nashville, blev meldt savnet af sin anden kone, Melanie Shelley, den 26. november.

Hvilket hotel døde Stuart Adamson på?

Den 16. december 2001 blev han fundet død i et værelse, som han havde reserveret på Best Western Plaza Hotel i Honolulu på Hawaii. Ifølge en lokal politirapport havde han begået selvmord ved at hænge sig selv med en elektrisk ledning fra en pæl i et klædeskab.

Hvem fik Stuart Adamsons penge?

Da han døde uden at efterlade et testamente, går hele boet til konen under Tennessees lov. Melanie har vurderet det til kun $50.000, siger Adamsons familie.

Hvem døde fra Big Country?

Stuart Adamson, forsanger og guitarist for det skotske rockband Big Country, blev fundet død på et hotelværelse på Hawaii den 16. december; han var treogfyrre. En dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

Anbefalede: