Logo da.boatexistence.com

Hvornår påstås atlantis at være forsvundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår påstås atlantis at være forsvundet?
Hvornår påstås atlantis at være forsvundet?

Video: Hvornår påstås atlantis at være forsvundet?

Video: Hvornår påstås atlantis at være forsvundet?
Video: This Evidence PROVES Atlantis Still Exists! 2024, Kan
Anonim

424–328 f.v.t.) beskriver det som et magtfuldt og avanceret rige, der sank på en nat og en dag i havet omkring 9. 600 f.v.t. De gamle grækere var delte om, hvorvidt Platons historie skulle opfattes som historie eller blot en metafor.

Hvilken tidsperiode var Atlantis?

Platon fort alte historien om Atlantis omkring 360 B. C. Grundlæggerne af Atlantis, sagde han, var halvt gud og halvt mennesker. De skabte en utopisk civilisation og blev en stor sømagt.

Hvor ville Atlantis være nu?

Atlantis ville være den badymetrisk neddykkede ø, hvis plateauer danner det, vi kender som øerne Sardinien og Korsika uden for vandoverfladen. Hovedstaden ville have sit centrum på en bakke nær den lille by Santadi i provinsen Cagliari.

Hvad skete der med den tabte by Atlantis?

Øen var større end det gamle Libyen og Lilleasien tilsammen, men den blev senere sænket af et jordskælv og blev en ufremkommelig mudderstim, hvilket forhindrede rejser til enhver del af havet.

Hvor er den forsvundne by Atlantis på Google Earth?

En video, der er lagt ud på YouTube, hævder, at Google Earth har fundet beviser for, at Atlantis eksisterede. Optagelserne viser en mærkelig struktur på bunden af havbunden, der ikke ser ud til at være naturlig. Formationen ligger på en dybde på over 4500 meter under havet ud for Afrikas kyst

Anbefalede: