Logo da.boatexistence.com

Kan et udråbstegn bruges som komma?

Indholdsfortegnelse:

Kan et udråbstegn bruges som komma?
Kan et udråbstegn bruges som komma?

Video: Kan et udråbstegn bruges som komma?

Video: Kan et udråbstegn bruges som komma?
Video: EXCLAMATION MARK | English grammar | How to use punctuation correctly 2024, Kan
Anonim

Udråbstegn stilkonventioner 1. Brug ikke et komma efter et udråbstegn, der forekommer midt i en sætning "Du gjorde ikke alt, hvad jeg bad om!" sagde hendes chef vredt. … Brug ikke et punktum efter et udråbstegn, der forekommer i slutningen af en sætning, heller ikke efterfulgt af anførselstegn.

Kan du sætte et udråbstegn midt i en sætning?

Et udråbstegn er et ændret punktum (eller punktum). Som sådan markerer den slutningen af en sætning, og kan ikke vises midt i en sætning.

Hvordan bruger du et udråbstegn i en sætning?

Udråbstegn (!), kendt uformelt som et brag eller et skrig, bruges i slutningen af en sætning eller en kort sætning, der udtrykker en meget stærk følelse. Her er nogle eksempler: Sikke en dejlig udsigt du har her! Det er fantastisk!

Hvad er udråbskomma?

Udråbskommaet er, som navnet antyder, et symbol, der ligner et udråbstegn, kun med et komma i stedet for et punktum i grunden … Udråbskommaet var angiveligt skabt af de amerikanske opfindere Leonard Storch, Haagen Ernst Van og Sigmund Silber i 1992, som også lobbyede for dens udbredte adoption.

Hvad er de 4 typer kommaer?

Der er fire typer kommaer: listekommaet, det sammenføjningskomma, det mellemliggende komma og parenteskomma. Et listekomma kan altid erstattes af ordet og eller eller: Vanessa lever tilsyneladende af æg, pasta og auberginer.

Anbefalede: