Logo da.boatexistence.com

Kan bindestreg bruges som et verbum?

Indholdsfortegnelse:

Kan bindestreg bruges som et verbum?
Kan bindestreg bruges som et verbum?

Video: Kan bindestreg bruges som et verbum?

Video: Kan bindestreg bruges som et verbum?
Video: Почему Новгород называли Господином, а Киев Матерью городов Русских? 2024, Kan
Anonim

Sætninger, der har udsagnsord, navneord og adjektivformer, skal vises som separate ord, når de bruges som verber og som ét ord, når de bruges som navneord eller adjektiver. Regel fem: Sammensatte verber er enten bindestreger eller vises som ét ord Hvis du ikke finder verbet i ordbogen, skal du binde det.

Kan du binde verber?

Sammensatte verber, der består af et adjektiv og et substantiv, eller et substantiv og et verbum, er sædvanligvis bindestreger: to cold-shoulder, to gift-wrap, to baby-sit. Min mors jubilæum nærmer sig med hastige skridt, og jeg har tænkt mig at pakke hendes gave ind i gave.

Blæser du et adverbium og verbum?

Når adverbiet ender på -ly, behøver det ingen bindestreg (f.eks. højt respekteret). Hvis adverbiet og adjektivet følger navneordet i stedet for at stå foran det, kan du også undlade bindestregen. Vi bruger adverbier til at ændre eller beskrive ord som verber, adjektiver og andre adverbier. … I mange tilfælde bruger vi en bindestreg til at forbinde disse to ord.

Hvordan bruger du en bindestreg i en sætning?

Denne stenhårde kage er absolut umulig at spise. Vi leder efter et hundevenligt hotel. Generelt har du kun brug for bindestregen, hvis de to ord fungerer sammen som et adjektiv før det substantiv, de beskriver Hvis substantivet kommer først, skal du udelade bindestregen.

Hvor bruger du en bindestreg?

Brug af bindestreg

  1. Brug en bindestreg til at forbinde to eller flere ord, der fungerer som et enkelt adjektiv før et substantiv: …
  2. Brug en bindestreg med sammensatte tal: …
  3. Brug en bindestreg for at undgå forvirring eller en akavet kombination af bogstaver:

Anbefalede: