Logo da.boatexistence.com

Gik charles stanley på pension?

Indholdsfortegnelse:

Gik charles stanley på pension?
Gik charles stanley på pension?

Video: Gik charles stanley på pension?

Video: Gik charles stanley på pension?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Den 13. september 2020 annoncerede Stanley sin pension som seniorpræst og overgang til præst emeritus. Stanley har dog gjort det meget klart, at han ikke tror på pensionering, så han vil fortsætte med at arbejde hos In Touch Ministries.

Hvem vil erstatte Dr. Charles Stanley?

Charles Stanley annoncerede sin overgang til Pastor Emeritus. Vi står for evigt i gæld til denne Guds mand - ikke kun vores trofaste præst, men også en præst til millioner rundt om i verden. Kirken annoncerede også Dr. Anthony George efterfølger pastor

Hvornår gik Dr. Charles Stanley på pension?

Søndag den 13. september under en First Baptist Atlanta (FBA) gudstjeneste, Dr. Charles Stanley meddelte, at han trækker sig fra rollen som seniorpræst. "Så meget som jeg elsker at være din præst, ved jeg i mit hjerte, at denne sæson er ved at være slut," siger Stanley. Stanley har været seniorpræst i FBA siden 1971.

Hvor meget er Billy Graham værd?

Celebritynetworth.com rapporterer, at prædikanten var værd for ca. $25 millioner. Det er ganske vist et ret stort tal, men det er kun nok for Graham til at placere sjettepladsen på en liste over USAs rigeste præster udarbejdet af beliefnet.com.

Hvad hedder den rigeste præst i verden?

Kenneth Copeland - $300 millionerPr. vores checks topper pastor Kenneth Copeland listen over de rigeste præster i verden. Han er en amerikansk prædikant født i Lubbock, Texas i december 1936. Han er grundlæggeren af Kenneth Copeland Ministries i Tarrant County i Texas.

Anbefalede: