Logo da.boatexistence.com

Skal master skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal master skrives med stort?
Skal master skrives med stort?

Video: Skal master skrives med stort?

Video: Skal master skrives med stort?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Egennavne og formelle navne på afdelinger og enkeltpersoner skrives med stort I tekst er akademiske grader, når de bruges i generel betydning, ikke med stort. (Denne campus tilbyder bachelor- og mastergrader.) Du kan også bruge "bachelor" og "master" alene, men lad være med at bruge store bogstaver.

Hvad er korrekt master eller master?

Den korrekte måde at stave mastergrad på er med apostrof. S'et i master angiver en besiddelse (graden af en master), ikke et flertal. Hvis du taler om en specifik grad, bør du bruge master og undgå at skabe en besiddende: Master of Science. De samme regler gælder for en bachelorgrad.

Hvornår skal master's skrives med stort?

Akademiske grader skrives kun med store bogstaver, når det fulde navn på graden bruges, såsom Bachelor of Arts eller Master of Science. Generelle referencer, såsom bachelor-, master- eller doktorgrad, er ikke med store bogstaver.

Er mastergraden med stort AP-stil?

Gør forkortelser af en grad med stort… Associated Press Stylebook (AP) anbefaler, at de fulde navne på grader (“Bachelor of Arts”, “Master of Political Science”) uanset om de står ved siden af et navn. AP er enig med Chicago i, at du skal have små bogstaver "bachelor's degree", "master's" osv.

Er job titler med store bogstaver AP Style?

Gør formelle titler med store bogstaver, der kommer direkte foran et navn Formelle titler med små bogstaver, der vises alene eller følger et navn. Skriv aldrig jobbeskrivelser med store bogstaver, uanset om de er før eller efter et navn. Vandkvalitetskontrolafdelingen Sarah kontaktede afdelingen.

Anbefalede: