Logo da.boatexistence.com

Er mesterchef i fortnite?

Indholdsfortegnelse:

Er mesterchef i fortnite?
Er mesterchef i fortnite?

Video: Er mesterchef i fortnite?

Video: Er mesterchef i fortnite?
Video: Red vs Blue Prepare for Master Chiefs Arrival 2024, Kan
Anonim

Master Chief Petty Officer John-117. Master Chief er et Gaming Legends Series-outfit i Fortnite: Battle Royale, som kan købes i Item Shop for 1.500 V-Bucks eller med Master Chief Bundle for 2.600 V-Bucks. Han blev først udgivet i Kapitel 2: Sæson 5 og er en del af Master Chief Set.

Kommer Master Chief til Fortnite?

Meddelt under The Game Awards, Master Chief er nu tilgængelig som et skin i Fortnite, og The Walking Deads Daryl og Michonne vil blive tilføjet den 16. december. På Halo-siden, ud over en Master Chief-skin er der også en Gravity Hammer pick, et UNSC Pelican-svævefly og en Lil' Warthog emote.

Hvordan får jeg Master Chief i Fortnite?

For at låse den op skal spillere gå til Item Shop og hente Master Chief Skin for 1.000 V-Bucks. Gennemfør nu en kamp i Battle Royale, og Matta Black-skindet vil blive låst op, så spillere kan bruge det.

Hvor gammel er Master Chief?

11 Halo: Master Chief ( Alder 41, Højde 7'2'', født 7. marts) John-117, eller på anden måde kendt som Master Chief, er den bedste -kendt, at Spartan-II nogensinde har levet. John redder menneskeslægten ikke én, men to gange, og han er en dekoreret krigsveteran for sit konsekvente mod og enorme dygtighed.

Hvor mange V-bucks kan du få for 10?

Det mindste beløb, du kan købe, er 1.000 V-Bucks for $10, så det sætter basisværdien af en enkelt V-Buck omkring en cent, selvom du vandt ikke finde noget i Fortnite-butikken for mindre end 500 V-Bucks.

Anbefalede: