Logo da.boatexistence.com

Will barnett skuespiller emmerdale?

Indholdsfortegnelse:

Will barnett skuespiller emmerdale?
Will barnett skuespiller emmerdale?

Video: Will barnett skuespiller emmerdale?

Video: Will barnett skuespiller emmerdale?
Video: 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED 2024, Kan
Anonim

CORONATION Street og Emmerdale-skuespilleren Will Barnett er klar til at gøre det til et sæbehattrick efter at have landet en ny tilbagevendende rolle på Channel 4-sæben Hollyoaks. Sæbeskuespilleren er bedst kendt for at spille teenager, der river Tyler Jefferies væk på Corrie. Men han slutter sig til Hollyoaks senere i år efter at have imponeret chefer.

Hvem er Will Barnett i Emmerdale?

Skuespiller Will Barnett spiller Max i Emmerdale, med sæbefans, der genkender ham fra hans rolle i Coronation Street. Læs mere: Hvem var Graham Clark i Emmerdale, og hvad skete der med ham? I Corrie spillede Will Tyler Jefferies fra 2018 til 2019, som var søn af Jed Moss og Vicky Jefferies.

Hvem er den nye fyr i Emmerdale?

Emmerdale introducerer en ny fast karakter i denne uge, da Ethan Anderson optræder for første gang i landsbyen. Ethan, spillet af Emile John, er søn af Emmerdales nye præst Charles og vil blive kastet direkte ind i en dramatisk historie med Dingle-familien. Her er oversigten over ITV-sæbens seneste ankomst.

Hvem spillede Max i aftenens Emmerdale?

Well Max, også kendt som skuespiller Will Barnett, optrådte sidst i Coronation Street som Tyler Jefferies. Sæbefans husker måske Tyler for at være en del af en teenagebande, der terroriserede beboerne på gaden, før de blev venner med Simon Barlow.

Vilje fra Coronation Street?

Will-skuespilleren Ben Hackett er faktisk med i den populære kageannonce, men han har også optrådt i Sky-komedien Brassic, som også har den tidligere Corrie-stjerne Michelle Keegan med.

Anbefalede: