Logo da.boatexistence.com

Vil kipling doom patruljere?

Indholdsfortegnelse:

Vil kipling doom patruljere?
Vil kipling doom patruljere?

Video: Vil kipling doom patruljere?

Video: Vil kipling doom patruljere?
Video: Kipling & Niles' head | Doom Patrol 3x04 2024, Kan
Anonim

Willoughby Kipling er en fiktiv karakter i DC Comics fiktive universer. Han optrådte første gang i Doom Patrol 31 og blev skabt af Grant Morrison og Richard Case. Kipling optræder i sin første live-atisering af DC Universe og HBO Max-serien Doom Patrol, spillet af Mark Sheppard

Er Kipling som Konstantin?

Doom Patrols troldmand Willoughby Kipling kan virke som en nedskærende John Constantine, men der er en grund til, at de to karakterer er så ens … Med hans kæderygende, trenchcoat og på mystisk måde ville det være næsten umuligt ikke at tænke på, at Constantine så Kipling i aktion.

Hvem er det mest magtfulde medlem af Doom Patrol?

Crazy Jane er uden tvivl det mest magtfulde medlem af Doom Patrol, og hun har potentialet til, at endnu større magt bliver realiseret. Jane har 64 forskellige personligheder, der bor i sig, og hver enkelt af dem har en anden superkraft.

Hvem er kaosmagikeren i Doom Patrol?

Willoughby Kipling er en ven af Niles Caulder og en praktiseret kaosmagiker. Han er "meget stor i den internationale mærkeligheds verden". Han er kynisk og pragmatisk og er villig til at tage ofre og moralsk grå valg for at sikre sig selv og verdens sikkerhed.

Hvem er skaberen?

Decreatoren er en entitet, som af kulten af den uskrevne bog menes at være skyggen skabt af Guds første lys. I sandhed blev Decreatoren bragt til eksistens som et resultat af kultens tro på Decreatorens eksistens.

Anbefalede: