Logo da.boatexistence.com

Bløder gelly roll-penne?

Indholdsfortegnelse:

Bløder gelly roll-penne?
Bløder gelly roll-penne?

Video: Bløder gelly roll-penne?

Video: Bløder gelly roll-penne?
Video: Top 3 Gel Pens For Black Paper #pens 2024, Kan
Anonim

Det er usædvanligt, at gelpenne løber gennem papir … Gelpenblæk forbliver på det øverste lag af papiret og forhindrer blødning. Kunstnere, især skitsekunstnere og journalister, kan godt lide den jævne blækstrøm, som gelpenne giver. Gelpenne er en type rullekuglepenne og springer sjældent over, når du tegner eller skriver.

Udværer Gelly Roll-penne?

Sakura Glaze

Blækket forbliver vådt længst af alle pennene i denne anmeldelse, og blækket er pudsigt, hvis du holder det samme sted og bare bevæger dig en lille smule. … Blækket tørrer på ca. et minut, men forbliver en smule klistret i ca. 10 minutter, så det kan være nemt at komme til ved et uheld smudge

Bløder Sakura Gelly Roll-penne?

Vores andre planlæggere og farvelæggere derude vil forstå, hvorfor vi er så imponerede over Sakura Gelly Roll-pennene. De har lækre farver. De glider hen over siden som is. Og disse gelpenne bløder ikke gennem din side.

Tørrer Gelly Roll-penne ud?

I vores Gelly Roll blæksystem er der en lille silikonekugle inde i hætten, der rører spidsen og hjælper med at forhindre eventuel luft i at udtørre gelen i kuglekammeret, når hætten er på. Hvis denne silikonekugle er beskadiget eller fjernet, vil pennen til sidst tørre ud og ikke virke

Lækker gelpenne igennem?

Gelpenne er mindre tilbøjelige til at lække end de fleste andre penne, inklusive rulle-, kugle- og fyldepenne. Dette skyldes tykkelsen af deres blæk, som har en tendens til at blive siddende, snarere end det mere flydende blæk, som andre penne har.

Anbefalede: