Logo da.boatexistence.com

Hvem er far til Olivia Bensons baby?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er far til Olivia Bensons baby?
Hvem er far til Olivia Bensons baby?

Video: Hvem er far til Olivia Bensons baby?

Video: Hvem er far til Olivia Bensons baby?
Video: Marshmello x Jonas Brothers - Leave Before You Love Me (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Hvem er Noah Porter-Benson? Noah Porter-Benson er den biologiske søn af afdøde Ellie Porter og afdøde Johnny Drake. Hans adoptivmor er Olivia Benson.

Hvordan fik Olivia på SVU en baby?

I slutningen af sæson 15-finalen i 2014 blev Olivia den retsudnævnte værge for en Noah, som var en forældreløs baby. I første omgang var aftalen for en prøveperiode på et år med mulighed for at søge om lovlig adoption herefter – og det var præcis, hvad Olivia gjorde.

Er baby Noah Mariska Hargitays rigtige søn?

Til sidst er Benson i stand til officielt at adoptere sin søn og give ham det fulde navn Noah Porter-Benson. Deres scener sammen er altid så inderlige og værdsat af mange fans.

Hvad skete der med Olivia Bensons søn Noah?

Den nyfødte kræver meget ekstra pleje. Den nyfødte mor føler sig overvældet af det ansvar, denne nyfødte bringer hende, og beslutter sig for at give fuld forældremyndighed til Olivia Benson. Så forlader hun barnet på hospitalet og efterlader Benson beskeden.

Hvem fik Benson barn med?

I afsnittet "Child's Welfare" af sæson 13 afslører Simon over for Benson, at han planlægger at gifte sig med en kvinde ved navn Tracy (Nicole Beharie), som han har en datter med og en stedsøn; han opkaldte sin datter Olivia efter Benson.

Anbefalede: