Logo da.boatexistence.com

Hvem er far til shayanna jenkins anden baby?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er far til shayanna jenkins anden baby?
Hvem er far til shayanna jenkins anden baby?

Video: Hvem er far til shayanna jenkins anden baby?

Video: Hvem er far til shayanna jenkins anden baby?
Video: Афины — греческий образ жизни. Легко тут ли жить? И конечно достопримечательности 2024, Kan
Anonim

Shayanna Jenkins, den tidligere forlovede til afdøde Aaron Hernandez, fødte en smuk babypige, og faren er Dino Guilmette! Mens parret fejrer glæden ved at være forældre, skal du lære alt om Dino at kende. 1.

Hvem er far til Shayanna Jenkins anden baby?

Det nye barns far er angiveligt en amatørbokser ved navn Dino Guilmette. Det er det andet barn for Jenkins-Hernandez, som også fik datteren Avielle med Hernandez i 2012.

Hvem fik Shay Jenkins en baby med?

6 markerer en særlig dag for Shayanna Jenkins: fødselsdagene for hendes afdøde forlovede Aaron Hernandez og deres datter Avielle. Rul videre for hendes rørende hyldest til dem. Mere end tre år efter hans død lever Aaron Hernandez' minde i hans eneste barn. Fredag den nov.

Hvor er Aaron Hernandez kone nu?

Shayanna Jenkins forsøger nu at komme sig over sin fortid og har planer om at gifte sig med den tidligere fodboldspiller Dino Guilmette. Jenkins har to børn, hvoraf det ene hun deler med Hernandez, Avielle og det andet, Giselle, som hun fik med Guilmette i 2018.

Hvornår blev Shayanna gravid?

Shayanna Jenkins chokerede verden, da hun afslørede, at hun var gravid den maj 22 - og det ser ud til at hun allerede er flere måneder siden.

Anbefalede: