Logo da.boatexistence.com

Er indriver lovlig i Malaysia?

Indholdsfortegnelse:

Er indriver lovlig i Malaysia?
Er indriver lovlig i Malaysia?

Video: Er indriver lovlig i Malaysia?

Video: Er indriver lovlig i Malaysia?
Video: TIX - Fallen Angel (Official Music Video) – Eurovision Song Contest 2021 2024, Kan
Anonim

Tjek hos Land Public Transport Agency (APAD) afslørede tilsyneladende også, at appen ikke har de rigtige licenser til at fungere her i Malaysia. …

Hvilken procentdel tager inDriver?

Vores servicebetaling er altid lavere end vores konkurrenters, og den er aldrig højere end 9,5 %.

Hvor er inDriver tilgængelig?

inDriver er i øjeblikket tilgængelig i USA, Brasilien, Mexico, Colombia, Guatemala, Peru, Chile, El Salvador, Costa Rica, Panama, Honduras, Den Dominikanske Republik, Bolivia, Ecuador, Sydafrika, Tanzania, Rusland, Kasakhstan, Kirgisistan, Usbekistan, Armenien, Uganda, Indien, Indonesien, Nigeria.

Hvordan tjener inDriver penge?

De var alle i Cape Town, byen som InDriver brugte til at komme ind i Sydafrika. … I modsætning til markedslederne Uber og Bolt (tidligere Taxify), lader InDriver passagerer og chauffører prutte om billetpriser, og for øjeblikket det er kun kontanter Ved lanceringen betaler chaufførerne desuden 0 % kommission.

Hvad er inDriver-konceptet?

inDriver er en international kørselstjeneste med mere end 100 millioner brugere, der opererer i 546 byer fra 34 lande. inDriver er den næststørste ridesharing- og taxa-app på verdensplan efter downloads. … Dette hjælper med at gøre prisen for ture med inDriver endnu lavere. InDriver-mobilappen er tilgængelig på Android og iOS.

Anbefalede: