Logo da.boatexistence.com

Er dybe grønne metaller børsnoteret?

Indholdsfortegnelse:

Er dybe grønne metaller børsnoteret?
Er dybe grønne metaller børsnoteret?

Video: Er dybe grønne metaller børsnoteret?

Video: Er dybe grønne metaller børsnoteret?
Video: Green Minerals: sustainable deep-sea mining 2024, Kan
Anonim

DeepGreen Metals er engageret i at udvikle batterimetaller fra havbundens polymetalliske knuder. … Derudover vil The Metals Company være børsnoteret selskab med en børsnotering, der forventes at være på enten New York Stock Exchange (NYSE) eller Nasdaq.

Bliver dyb grøn offentlig?

SPAC-bonanza

DeepGreen planlægger at blive børsnoteret gennem en fusion med Sustainable Opportunities Acquisition Corp. (SOAC). Den resulterende enhed, The Metals Co., vil have en anslået værdiansættelse på 2,9 milliarder dollars, siger virksomheden. SOAC er kendt som et "blankocheck"-firma eller en special purpose acquisition company (SPAC).

Er metalvirksomheden offentlig?

Det kombinerede selskab vil fungere som The Metals Company, og dets almindelige aktier og warrants vil begynde at handle på Nasdaq Global Select Market under de nye ticker-symboler henholdsvis "TMC" og "TMCWW" den 10. september 2021.

Hvem er Gerard Barron?

Gerard Barron er på en mission for at hjælpe med at vænne menneskeheden fra fossile brændstoffer og overgangen til en cirkulær ressourceøkonomi. Han er en erfaren iværksætter med en track record i at opbygge globale virksomheder inden for batteriteknologi, medier og fremtidsorienteret ressourceudvikling både som administrerende direktør og strategisk investor.

Hvad er dyb grøn?

navneord. en person, især en politiker, der går ind for at tage ekstreme foranst altninger for at tackle miljøproblemer. adjektiv. til fordel for eller i forbindelse med ekstreme foranst altninger til at tackle miljøpolitiske spørgsmål dybt grønne miljøforkæmpere.

Anbefalede: