Logo da.boatexistence.com

Hvornår solgte hobart kitchenaid?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår solgte hobart kitchenaid?
Hvornår solgte hobart kitchenaid?

Video: Hvornår solgte hobart kitchenaid?

Video: Hvornår solgte hobart kitchenaid?
Video: БЕЗДОМНЫЙ ЩЕНОК преследовал полицейского и ПРОИЗОШЛО УЖАСНОЕ! 2024, Kan
Anonim

Hobart solgte KitchenAid til Whirlpool Corporation i 1986. Den nye ejer fortsætter med at samle standblanderen på KitchenAid-fabrikken i Greenville, Ohio, som har været dens hjem siden 1946.

Hvor gammel er min Hobart KitchenAid-mixer?

Sådan fortæller du alderen på dit KitchenAid-produkt. Når du har fundet modelnummeret, så skriv det ned. Det andet til og med det fjerde cifre vil give dig den dato, dit produkt blev fremstillet. Bogstavet angiver året, og de to cifre efter angiver den uge, produktet blev fremstillet.

Er KitchenAid blevet købt ud?

Whirlpool-producenter De fleste KitchenAid store apparater

KitchenAid blev grundlagt i 1919 og var oprindeligt et datterselskab af Hobart Company. I 1989 blev KitchenAid-virksomheden købt af Whirlpool, og Whirlpool fremstiller nu næsten hele KitchenAid-serien af apparater.

Er KitchenAid-miksere ved at blive udgået?

KitchenAid ser ud til at stoppe denne serie, hvilket resulterer i den enorme rabat. Hvis du er bekymret for, at udsalget har at gøre med mixerens kvalitet, så frygt ikke - Arkitekten er højt vurderet og er næsten identisk med den mere populære Artisan-serie.

Er KitchenAid et godt mærke?

Som et resultat er KitchenAid et af de bedste mærker, der er tilgængelige i dag for avancerede opvaskemaskiner, køleskabe og ovnserier. Hvis du overvejer en seriøs køkkenrenovering, så kig nærmere på KitchenAid-produkter og se, om deres seneste tilbud appellerer til dig.

Anbefalede: