Logo da.boatexistence.com

Blev netflix tilt alt for søde?

Indholdsfortegnelse:

Blev netflix tilt alt for søde?
Blev netflix tilt alt for søde?

Video: Blev netflix tilt alt for søde?

Video: Blev netflix tilt alt for søde?
Video: Alternative Math | Short Film 2024, Kan
Anonim

Kulturkrigen omkring "Cuties" gik næste niveau i sidste uge, da en storjury i Texas rejste sigtelser mod Netflix. Tyler County District Attorney Lucas Babin meddelte i en erklæring den 6. oktober, at streaminggiganten var blevet tilt alt for "promovering af uanstændigt visuelt materiale, der forestiller et barn "

Fjernede Netflix Cuties?

Måneder efter, at den blev udsat for voldsom modreaktion og anklager om, at den seksualiserede unge piger, har Netflix fjernet Maïmouna Doucourés kontroversielle film Cuties. … Beslutningen om at fjerne Cuties kom efter, at Tyrkiets medievagthund RTUK i september beordrede streameren til at fjerne filmen fra sin tyrkiske portal.

Blev Netflix sigtet for Cuties?

En storjury i Texas har tilt alt Netflix, sagde anklagere tirsdag, anklaget for at fremme utugt i den franske film "Cuties", som af nogle er blevet udskældt som udnyttelse af børn. og forsvaret af andre som en kompleks, voksende historie om præadolescentpiger.

Hvad er Cuties egentlig ved Netflix?

Beskrivelsen nævner ikke længere twerking og beskriver i stedet filmen som en historie om en 11-årig pige, der gør oprør mod sin familie, efter hun møder et "frisindet dansehold” Vi beklager dybt det upassende kunstværk, som vi brugte til Mignonnes/Cuties. … "Denne film handler om børn, der twerker.

Hvad skete der med Little Cuties-appelsiner?

Navnet "Halos" ejes af Paramount Citrus, som også har varemærket POM Wonderful. Paramount Citrus bruger til at eje "Cuties"-navnet. Der skete en splittelse i virksomheden og Sun Pacific-delene med navnet "Cuties"."Halos" er det mærke, som Paramount vælger som erstatning for "Cuties ".

Anbefalede: