Logo da.boatexistence.com

Er portia og bassanio virkelig forelsket?

Indholdsfortegnelse:

Er portia og bassanio virkelig forelsket?
Er portia og bassanio virkelig forelsket?

Video: Er portia og bassanio virkelig forelsket?

Video: Er portia og bassanio virkelig forelsket?
Video: Bassanio and Portia 2024, Juni
Anonim

Portia er slet ikke opsat på de fleste af de mænd, der har forsøgt at vinde hende, men hun forelsker sig i Bassanio. I sidste ende spiller hun en væsentlig rolle i at sikre, at Antonios liv bliver reddet, da hun forhindrer Shylock i at gøre krav på sit 'pund kød'.

Er Bassanio faktisk forelsket i Portia?

Bassanio forklarer, at han er forelsket i Portia og har brug for et lån for at vise hende sin rigdom og magt. Selvom Antonio ikke har nogen penge at give til Bassanio, lover han stadig at garantere ethvert lån, som Bassanio kan finde.

Er Bassanio forelsket i Antonio?

Shakespeare har gjort det klart, at vejen til Bassanios heteroseksuelle kærlighed ikke kan adskille sig fra Antonios homoseksuelle kærlighed.… Bassanio gør ikke ligefrem gengæld, men han accepterer ofringen. Han giver senere sin ring til den forklædte Portia som en tilbagebetaling for at redde Antonios liv.

Hvem er Bassanio forelsket i Portia?

Ved Antonios afhøring afslører Bassanio også, at han har mere kærlighed til Antonio end Portia ved at sige, Antonio, jeg er gift med en kone, der er lige så kær for mig som livet sig selv. Men selve livet, min hustru og hele verden er ikke hos mig agtet over dit liv (4.1. 273–276).

Hvad giver Portia Bassanio som et symbol på deres kærlighed?

Portia giver Bassanio ringen sammen med sine løfter og sin arv. Dette er en stor sag, fordi Bassanio står i stor gæld til Antonio og er stort set økonomisk nødlidende uden Portias rigdom, som han erhverver sig gennem ægteskabet.

Anbefalede: