Logo da.boatexistence.com

Er bali og balikpapan det samme sted?

Indholdsfortegnelse:

Er bali og balikpapan det samme sted?
Er bali og balikpapan det samme sted?

Video: Er bali og balikpapan det samme sted?

Video: Er bali og balikpapan det samme sted?
Video: Местный БАЛИКПАПАН, ВОСТОЧНЫЙ КАЛИМАНТАН шокировал НАС! в гостях у бару илира Индонезия Travel Vlog 2024, Kan
Anonim

Det geografiske midtpunkt mellem Balikpapan og Bali er i 252,69 mi (406,66 km) afstand mellem begge punkter i en pejling på 192,94°. Det er beliggende i Indonesien, South Kalimantan (Indonesien, Kalimantan Selatan). … Den korteste rute mellem Balikpapan og Bali er 966,64 mi (1. 555,65 km) ifølge ruteplanlæggeren.

Har Bali kun én lufthavn?

Kun én lufthavn i Bali. Balis hovedstad er Denpasar, og lufthavnens navn er Ngurah Rai. Ngurah Rai er også kendt som Bali lufthavn og Denpasar lufthavn.

Hvor mange dage er nok på Bali?

Kun du kan svare. Men hvis du for første gang er på ferie til Bali, er den anbefalede ferievarighed for at besøge den mest foretrukne attraktion og sjove aktiviteter på Bali en uge (7 dage seks nætter). Men hvis du ofte har en ferie til Bali, er fire dage og tre nætters ferie varighed perfekt for dig.

Hvor skal jeg lande på Bali?

Internationale fly til Bali lander i Ngurah Rai International Airport (Denpasar Airport). Beliggende 13 km syd for Denpasar og 2,5 km fra Kuta, lufthavnen har en tæt nærhed til mange populære Bali-resorts og hoteller.

Hvor er det billigste sted at flyve til Bali fra?

Fly fra Bangkok og Singapore til Bali er ofte de billigste. Air Asia og andre lavprisflyselskaber tilbyder ekstremt billige flyrejser fra Kuala Lumpur, Malaysia, via den nye lavpristerminal KLIA2. Balis højsæson er om sommeren, især mellem juni og august.

Anbefalede: