Logo da.boatexistence.com

Vil prins fielder blive en hall of famer?

Indholdsfortegnelse:

Vil prins fielder blive en hall of famer?
Vil prins fielder blive en hall of famer?

Video: Vil prins fielder blive en hall of famer?

Video: Vil prins fielder blive en hall of famer?
Video: Celebrate The Undertaker’s legendary career following WWE Hall of Fame induction news 2024, Kan
Anonim

Med andre populære mål, inklusive Jay Jaffes JAWS-system, er Fielder ikke så tæt på Hall of Fame-kaliber. … Craig Counsell, der spillede med et par store personligheder i sin tid, kalder Fielder, "en utrolig tilstedeværelse, sandsynligvis ulig nogen brygger før eller siden." Fielder vil være Hall-kvalificeret i 2022.

Hvem vil være berettiget til Baseball Hall of Fame i 2022?

Understregning angiver det første år af berettigelse. (Spillere skal senest have spillet for mindst fem hele sæsoner siden for at være kvalificerede til nominering. Derfor er enhver person, der sidst spillede i 2016, kvalificeret for første gang i 2022.)

Er Big Papi en Hall of Famer?

Ortiz er en utvivlsom Hall of Famer, selvom vælgerne måske ikke umiddelbart ser det sådan. Hans optagelse på en angiveligt anonym dopingliste fra 2003 vil få nogle til at tvivle på hans præstationer, ligesom de har Roger Clemens og Barry Bonds..

Er Bryce Harper en Hall of Famer?

Han blev hypet som en af de bedste kundeemner nogensinde og er blevet en stjerne på næsten enhver måde. I sit nuværende tempo har han en legitim chance for at blive optaget i Hall of Fame.

Vil Madison Bumgarner blive en Hall of Famer?

Madison Bumgarner vil komme i betragtning til Baseball Hall of Fame, fordi han ligesom Posey vandt tre World Series. Bumgarner var også dominerende i dem alle og er kendt som en af de største postseason pitchers gennem tiderne. Han er under kontrakt med Arizona Diamonbacks gennem 2024-sæsonen.

Anbefalede: