Logo da.boatexistence.com

Hvem købte la peregrina?

Indholdsfortegnelse:

Hvem købte la peregrina?
Hvem købte la peregrina?

Video: Hvem købte la peregrina?

Video: Hvem købte la peregrina?
Video: Пляжи и смотровые площадки Сан-Диего в КАЛИФОРНИИ: от Ла-Хойи до Пойнт-Лома | влог 3 2024, Kan
Anonim

Hamilton-familien ejede La Peregrina indtil 1969, da de besluttede at auktionere den nu berømte perle på Sotheby's London. Royal og livlig romantisk Hollywood Richard Burton købte perlen for 37.000 $.

Hvem ejer La Peregrina Pearl nu?

Det siges ofte, at denne perle er La Peregrina, 'The Wanderer', en 58½ karat pæreformet perle, og at den blev givet til Maria af Filip som bryllupsgave og returneret til ham i henhold til betingelserne i hendes vilje. La Peregrina ejes nu af Elizabeth Taylor: Richard Burton købte den til hende i New York i 1969.

Hvilken skuespillerinde modtog La Peregrina-perlen i gave?

La Peregrina Pearl og Elizabeth Taylor Køberen, Richard Burton, gav den til sin kone, Elizabeth Taylor, som en Valentinsdagsgave under deres første ægteskab. Da Burton købte perlen, var den ophængt som et vedhæng på en perlekæde.

Hvor meget er La Peregrina værd?

Christies anslåede værdien af La Peregrina til at være mellem $2 millioner og $3 millioner, hvilket gør lot 12 til auktionens næsthøjeste værdi..

Hvem fik Elizabeth Taylors smykker?

Filmstjernen Richard Burton blænder konen Elizabeth Taylor - og deres legioner af fans - når han køber en 69 karat Cartier diamantring til hende, der koster 1,5 millioner dollars.

Anbefalede: