Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev lavoisier født?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev lavoisier født?
Hvornår blev lavoisier født?

Video: Hvornår blev lavoisier født?

Video: Hvornår blev lavoisier født?
Video: På sporene af en gammel civilisation? 🗿 Hvad hvis vi har taget fejl på vores fortid? 2024, Juli
Anonim

Antoine-Laurent de Lavoisier, også Antoine Lavoisier efter den franske revolution, var en fransk adelsmand og kemiker, der var central i det 18. århundredes kemiske revolution, og som havde stor indflydelse på både kemiens historie og historien. i biologi.

Hvad er Lavoisier fødsels- og dødsdato?

Antoine Lavoisier, i sin helhed Antoine-Laurent Lavoisier, ( født 26. august 1743, Paris, Frankrig-død 8. maj 1794, Paris), fremtrædende fransk kemiker og førende figur i det 18. århundredes kemiske revolution, der udviklede en eksperimentelt baseret teori om ilts kemiske reaktivitet og var medforfatter til det moderne system for …

Hvornår gjorde Lavoisier sin opdagelse?

Lavoisier. Det første gennembrud i studiet af kemiske reaktioner var resultatet af den franske kemiker Antoine Lavoisiers arbejde mellem 1772 og 1794. Lavoisier fandt ud af, at massen bevares i en kemisk reaktion.

Hvad er Antoine Lavoisier berømt for?

Antoine-Laurent Lavoisier, en omhyggelig eksperimentator, revolutioneret kemi Han etablerede loven om bevarelse af masse og fastslog, at forbrænding og respiration er forårsaget af kemiske reaktioner med det, han kaldte oxygen,” og hjalp med at systematisere kemisk nomenklatur blandt mange andre resultater.

Hvem er kendt som kemiens fader?

Antoine Lavoisier: The Father of Modern Chemistry.

Anbefalede: