Logo da.boatexistence.com

Vil kontra vil?

Indholdsfortegnelse:

Vil kontra vil?
Vil kontra vil?

Video: Vil kontra vil?

Video: Vil kontra vil?
Video: BLODSPORT - "KONTRA" (OFFICIAL MUSIC VIDEO) 2024, Kan
Anonim

Når du taler om handlinger, der ligger langt ude i fremtiden (måneder eller måske år fra nu), brug VIL. Når du taler om handlinger, som du snart vil gøre (i morgen eller næste uge), så brug GOING TO. Når du vil spørge/anmode om noget, så brug WILL).

Hvad er forskellen mellem vilje og at gå til?

“Vilje” bruges i den simple fremtidsform, hvor beslutningen er øjeblikkelig; hvorimod "går til"-formen er en separat form, som ikke bruges til den simple fremtidsform. … Det bruges til at udtrykke, hvad vi tror, der kan ske i fremtiden, og når vi på taletidspunktet beslutter, at der skal gøres noget i fremtiden.

Vil eller gå til grammatikregler?

Going to bruges med forudsigelserNår du træffer en beslutning, brug vil; bruge at gå til efter beslutningen er truffet. Vi bruger nogle gange også nutiden kontinuerligt til planlagte begivenheder i den nærmeste fremtid. Når vi ønsker at tale om fremtidige fakta eller ting, som vi mener er sande om fremtiden, bruger vi vilje.

Kan jeg bruge vilje og vilje om hinanden?

“Will” og “going to” er indbyrdes udskiftelige i betydning, men engelsktalende som modersmål har en tendens til at bruge dem til lidt forskellige formål. Testamente bruges ofte i forbindelse med en stor plan eller drøm, ofte i en fjern fremtid: Jeg vil giftes til sidst.

Vil der være en kontinuerlig forskel?

Den nuværende kontinuerlige tid bruges hovedsageligt til at tale om personlige arrangementer og faste planer. Be going to kan også bruges til at udtrykke den samme idé; det lægger dog ekstra vægt på tanken om hensigt.

Anbefalede: