Logo da.boatexistence.com

Hvilken er bedre tailgater eller playmaker?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre tailgater eller playmaker?
Hvilken er bedre tailgater eller playmaker?

Video: Hvilken er bedre tailgater eller playmaker?

Video: Hvilken er bedre tailgater eller playmaker?
Video: Detroit Lions Offseason Workouts Underway | Detroit Lions Podcast 2024, Kan
Anonim

Mens Playmakeren er en fantastisk mulighed til en god pris, er Tailgater bestemt bedre egnet til superbrugere på grund af dens multikanal-understøttelse og fuldautomatiske opsætning.

Hvad er den nyeste opvaskeklap?

Den NYE DISH Tailgater 4 er en fuldautomatisk, bærbar HD-satellitantenne, der sidder på jorden eller monteres på taget af din autocamper. Baseret på den 1 sælgende KING Tailgater, er DISH Tailgater en økonomisk prissat antenne for dem, der ikke behøver at tilslutte mere end 1 TV.

Hvor meget koster opvaskeklappen?

DISH Outdoors Bundles starter ved $379 SRP Fuldautomatisk og HD, DISH Tailgater er en økonomisk mulighed for både RVers og Tailgater! Den avancerede, redesignede Tailgater Pro med det første ultramoderne klare cover nogensinde er perfekt til Tailgating og RVing.

Kan jeg bruge DISH bagklap derhjemme?

Yes, du kan tilføje Tailgater til din eksisterende konto og se den samme programmering, som du nyder derhjemme i det fri! Køb Tailgater og den kompatible DISH-modtager, og tilføj derefter modtageren til din eksisterende konto ved at ringe til 1-800-333-DISH (3474). Et 7 USD/md. udsalgsgebyr kan opkræves.

Hvordan fungerer kongebagklappen?

Tilslut blot Tailgater Pro premium-satelliten antenne til din kompatible DISH HD Solo-modtager (påkrævet, sælges separat) for at forsyne antennen og sende HD-video- og lydsignalet til din modtager. Du modtager 50' coax-kabler for at sikre, at du kan nå fra din satellit til dit tv, uanset hvor du går.

Anbefalede: