Logo da.boatexistence.com

Hvilken er bedre rattan eller flet?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre rattan eller flet?
Hvilken er bedre rattan eller flet?

Video: Hvilken er bedre rattan eller flet?

Video: Hvilken er bedre rattan eller flet?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Med hensyn til alsidighed og holdbarhed rattanmøbler scorer meget mere end kurvemøbler Rattan har en solid kerne og fås i en række naturlige farver. På den anden side kan kurvmøbler være stærke eller måske ikke. Det varierer dybest set med det materiale, der bruges til fremstilling af kurvemøbler.

Er rattan dyrere end flet?

Rattan og rattan er ikke det samme

Samlet set er flet og rattan ikke det samme. De primære fællestræk, som de to deler, er, at de begge er lette, og de er begge billigere end dine møbelsæt i træ eller metal.

Er der forskel på rattan og flet?

Hvad er forskellen mellem rattan og flet? … "Forskellen er , at rattan er et materiale, hvorimod kurveflet er stilen og metoden til vævning," forklarer Zoe."Flet kan væves af rattan såvel som mange andre naturlige eller syntetiske materialer, og det er her forvirringen ofte ligger. "

Hvilken type rattan er bedst?

PE eller HDPE Rattan er de bedste typer rattan, da de har en miljøvenlig fremstillingsproces, de er genanvendelige, vejrbestandige og hårdere end PU eller PVC. Desuden er de modstandsdygtige over for skimmelsvamp. Som et resultat har PVC-rattan en tendens til at være billigere end de andre, så husk dette, når du beregner dit budget.

Har rattan længe?

Mens naturlig rattan kan blive beskadiget af sol, frost og regn, har god syntetisk rattan en tendens til at være vejrbestandig. Dine havemøbler i kunstrattan er UV-bestandige og vil ikke blive ødelagt af elementerne. … Alt i alt kan du se på en god 10 - 20 års løb med dine syntetiske rattanmøbler.

Anbefalede: