Logo da.boatexistence.com

Hvem var vært for crackerjack med leslie crowther?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var vært for crackerjack med leslie crowther?
Hvem var vært for crackerjack med leslie crowther?

Video: Hvem var vært for crackerjack med leslie crowther?

Video: Hvem var vært for crackerjack med leslie crowther?
Video: Phillip Faber svarer på alt om Bølle-Bob 2024, Juli
Anonim

William George Peter Glaze (17. september 1917 – 20. februar 1983) var en engelsk komiker født i London. Han optrådte i Crackerjack! med Eamonn Andrews og Leslie Crowther i 1960'erne, og med Michael Aspel, Don Maclean og Bernie Clifton i 1970'erne. I Crackerjack!

Hvornår blev Crackerjack første gang sendt på tv?

Da børn første gang satte sig ned for at se Crackerjack, var det klokken 17.15 onsdag den 14. september 1955. Så det berømte samlingsråb Det er fredag..

Hvornår præsenterede Leslie Crowther Crackerjack?

Tv-karriere. Crowther skabte sig et navn i tv i 1950'erne, med optrædener som programleder for programmer som Billy Cotton Band Show og The Black and White Minstrel Show, og senere den mangeårige børneinstitution Crackerjack (med Peter Glaze) for BBC, fra 1960 til 1968

Hvem var Leslie Crowthers datter gift med?

Den 14. februar 1980 giftede Lynott sig med Caroline Crowther, en datter af den britiske komiker Leslie Crowther. Han mødte hende, da hun arbejdede for Tony Brainsby i slutningen af 1970'erne.

Hvad var crackerjack catchphrase?

Francis' vigtigste slagord (ikke kun på dette show) var: " Ooh, I could crush a grape", sammen med andre såsom: "Åh, jeg kunne teste- kør en Tonka!" "Åh, jeg kunne kæmpe med en Action Man!" "Åh, jeg kunne slæbe en påskelilje!" "Åh, jeg kunne hoppe fra et dukkehus!" og "Åh, jeg kunne rive et væv i stykker! "

Anbefalede: