Logo da.boatexistence.com

Er dage gået på xbox one?

Indholdsfortegnelse:

Er dage gået på xbox one?
Er dage gået på xbox one?

Video: Er dage gået på xbox one?

Video: Er dage gået på xbox one?
Video: Xbox Game Pass is not $1 ANYMORE! 2024, Kan
Anonim

Random: PlayStation's Days Gone Is Now Technically Playable on Xbox - Xbox News.

Er det værd at få Days Gone?

Uanset, Days Gone er et solidt spil med en pc-port, der ville være fantastisk, hvis det ikke var for ovenstående problemer. … Jeg ville personligt ikke betale $50 USD for det ved lanceringen, men spillet er et spil værd for zombiefans i åben verden.

Hvad er der g alt med Days Gone?

Sony angiveligt nægtede at Greenlight Days Gone 2, første spils modtagelse var for blandet, og udviklingen tog for lang tid. I 2019, året Days Gone blev lanceret over hele verden, forsøgte Sony Bend at pitche en efterfølger til Sony ifølge en ny rapport.

Er Horizon zero dawn bedre end Days Gone?

Det er værd at nævne, at mens Horizon har klaret sig bedre end Days Gone på Steam, så klarer spillet sig ret godt på platformen. Ikke alene lykkedes det spillet at komme ind på Steams topsælger-rangeringer, men det har også en "meget positiv" overordnet anmeldelse.

Vil der gå 2 dage?

Days Gone 2 er angiveligt blevet skrinlagt af Sony, hævder en ny rapport fra Bloomberg. … "Selvom det første spil havde været rentabelt, havde dets udvikling været langvarig, og kritisk modtagelse var blandet, så en Days Gone 2 blev ikke set som en levedygtig mulighed," udtaler Bloomberg.

Anbefalede: