Logo da.boatexistence.com

Har eller har med navneord?

Indholdsfortegnelse:

Har eller har med navneord?
Har eller har med navneord?

Video: Har eller har med navneord?

Video: Har eller har med navneord?
Video: LEKTION 21. NAVNEORD/SUBSTANTIVER 2024, Kan
Anonim

Brug har, når subjektet er et entalsnavneord eller entalspronomen. Brug have, når subjektet er et flertalsnavneord eller et flertalspronomen. Første person ental pronomen 'jeg' tager også have. Fuldfør følgende sætninger med har eller har.

Har og har du brug for navneord?

FORKLARING af ORD: Have er rodverbet og bruges generelt sammen med PRONOMINERNE I / You / We / Ye og They og PLURAL SUBSTYRET. Generelt er have et NUtidstidsord. Has bruges sammen med PRONONERNE He/Hun/It and Who og SINGULAR NOUNS.

Har eller har substantiv i flertal?

Har og har er to måder at konjugere det samme udsagnsord på, så det kan være svært at huske, hvilken der er hvilken. I nutid er have første person ental og flertal, anden person ental og flertal, og tredjeperson flertal af dette verbum. Has er tredjeperson ental nutid.

Har eller har efter to substantiver?

Du vil bemærke, at det eneste emne, du skal bruge "har" med, er tredje person ental (han har, hun har, det har). Du bør bruge "har" alle andre steder. Emnet "Al og Sue" er tredje person flertal (det samme som "de"), så brug "har". Al og Sue har købt et nyt hjem.

Hvordan bruger du have and has i en sætning?

Mens verbet at have har mange forskellige betydninger, er dets primære betydning "at besidde, eje, holde til brug eller indeholde." Har og har angivet besiddelse i nutid (beskriver begivenheder, der i øjeblikket sker). Har bruges med pronominer jeg, dig, vi og de, mens har bruges sammen med han, hun og det

Anbefalede: