Logo da.boatexistence.com

Hvad er behave i python?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er behave i python?
Hvad er behave i python?

Video: Hvad er behave i python?

Video: Hvad er behave i python?
Video: Python Tutorial - Python Full Course for Beginners 2024, Kan
Anonim

Hvad er Behave In Python? Behave er en adfærdsdrevet testramme, der stort set ligner andre BDD-testrammeværker såsom Cucumber, SpecFlow, Cucumber-JVM osv. Python Behave er en BDD-testramme og er fundament alt anderledes fra andre populære Selenium Python-testrammer såsom pytest, pyunit osv.

Hvad er adfærd i Python?

Objekter i Python er generelt klassificeret i henhold til deres adfærd og de funktioner, de implementerer. For eksempel er alle sekvenstyper såsom strenge, lister og tupler grupperet sammen, blot fordi de alle tilfældigvis understøtter et fælles sæt sekvensoperationer såsom s[n], len(s) osv.

Hvad er behave framework i Python?

behave er en adfærdsdrevet (BDD) testramme, der minder meget om Cucumber, Cucumber-JVM og SpecFlow … Testscenarier er skrevet i Gherkin “. feature” filer. Hvert givet, hvornår og derefter trin "limes" til en trindefinition - en Python-funktion dekoreret med en matchende streng i et trindefinitionsmodul.

Hvad er opfør i test?

behave er adfærdsdrevet udvikling, Python-stil. Adfærdsdrevet udvikling (eller BDD) er en agil softwareudviklingsteknik, der tilskynder til samarbejde mellem udviklere, QA og ikke-tekniske eller forretningsmæssige deltagere i et softwareprojekt.

Hvad er behave-kommando?

Using behave. Kommandolinjeværktøjet opfører sig har en masse kommandolinjeargumenter og kan også konfigureres ved hjælp af konfigurationsfiler. Værdier defineret i konfigurationsfilerne bruges som standarder, som kommandolinjeargumenterne kan tilsidesætte.

Anbefalede: