Logo da.boatexistence.com

Hvem er asiatisk afstamning?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er asiatisk afstamning?
Hvem er asiatisk afstamning?

Video: Hvem er asiatisk afstamning?

Video: Hvem er asiatisk afstamning?
Video: SCARY PIC of Jung Kook At ER? Hater BROKE IN After JK & Mingyu TikTok Dance To HIT JK? JK SAYS NAME 2024, Kan
Anonim

Census Bureau definerer en person af den asiatiske race som " har oprindelse i et hvilket som helst af de oprindelige folk i Fjernøsten, Sydøstasien eller det indiske subkontinent, herunder f.eks. for eksempel Cambodja, Kina, Indien, Japan, Korea, Malaysia, Pakistan, De Filippinske Øer, Thailand og Vietnam. "

Hvad er alle de asiatiske nationaliteter?

Seks oprindelsesgrupper – kinesere, indiske, filippinske, vietnamesiske, koreanske og japanske – tegnede sig for 85 % af alle asiatiske amerikanere i 2019. Disse grupper former tilsammen i høj grad den demografiske karakteristika for den samlede amerikanske befolkning i Asien.

Hvor mange typer asiatisk er der?

Asiatiske amerikanere tæller mere end 12,5 millioner (i 2001) i USA og repræsenterer mere end tredive forskellige nationaliteter og etniske grupper, herunder samoanske, tonganske, guamanske og indfødte Hawaiian fra Stillehavsøerne; Lao, Hmong, Mien, vietnamesisk, cambodjanske, thailandske, burmesiske, malaysiske og filippinere fra …

Hvilken race er filippinsk?

Officielt er filippinere naturligvis kategoriseret som asiater og Filippinerne som en del af Sydøstasien. Men at beskrive filippinere som stillehavsøboere er heller ikke nødvendigvis forkert. Faktisk var filippinere i lang tid kendt som stillehavsøboere.

Hvad er en inders race?

Racekategorier

Asian: En person med oprindelse i et af de oprindelige folk i Fjernøsten, Sydøstasien eller det indiske subkontinent, herunder f.eks., Cambodja, Kina, Indien, Japan, Korea, Malaysia, Pakistan, De Filippinske Øer, Thailand og Vietnam.

Anbefalede: