Logo da.boatexistence.com

I strengt fortrolige eksempler?

Indholdsfortegnelse:

I strengt fortrolige eksempler?
I strengt fortrolige eksempler?

Video: I strengt fortrolige eksempler?

Video: I strengt fortrolige eksempler?
Video: Созависимость как одержимость контролем #созависимость #одержимость #контроль #зависимый #симптомы 2024, Kan
Anonim

Også i streng fortrolighed. Privat på betingelse af, at det, der siges, ikke bliver afsløret. For eksempel fort alte lægen hende i fortrolighed, at hendes mor var uhelbredeligt syg, eller han fort alte os strengt fortroligt, at Gail var gravid.

Hvad betyder strengeste fortrolighed?

Definition af strengt/strengest fortroligt

: ikke gjort kendt for offentligheden eller andre personer: private Dine personlige oplysninger vil blive holdt strengt/strengest fortroligt.

Hvordan bruger du den strengeste fortrolighed?

Eksempler på strengt fortrolige oplysninger

Levering af sådanne oplysninger vil blive behandlet i strengest fortrolighed. Forespørgsler forfølges med største diskretion og strengt fortroligt. Disse forhandlinger har fundet sted i den strengeste fortrolighed, med alle de små grupper udelukket.

Hvad vil det sige at fortælle nogen noget i fortrolighed?

hvis du fortæller nogen noget i fortrolighed, fortæller du dem noget hemmeligt eller privat, og du stoler på, at de ikke fortæller nogen andre. strengt/strengst fortroligt: Enhver information givet under interviewet vil blive behandlet strengt fortroligt. Synonymer og relaterede ord.

Hvad er eksempler på tillid?

Definitionen af tillid er tillid, tro, selvsikkerhed eller noget, der fortælles i det skjulte. Et eksempel på selvtillid er troen på, at solen står op i morgen tidlig Et eksempel på selvtillid er en elev, der føler sig positiv og forberedt til en test, de skal til at tage.

Anbefalede: