Logo da.boatexistence.com

Hvilken kaste er mair rajput?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken kaste er mair rajput?
Hvilken kaste er mair rajput?

Video: Hvilken kaste er mair rajput?

Video: Hvilken kaste er mair rajput?
Video: Musikkvideo: 1814 - Til Dovre faller 2024, Kan
Anonim

Mair Sunar - er en social gruppe i Sunar-underkastene i Indien. De er hinduer af religion og består af krigerracen af Rajputs, der oprindeligt var migreret fra Rajasthan med bevægelsen af de hære, der bragte Rajput herredømme over Punjab og havde slået sig ned… … Wikipedia.

Hvilken kaste er Mair?

Mair Rajputs er et "konglomerat" af grene af forskellige Rajput-stammer. Mair Rajputs er en stamme, da det er et samfund relateret af blod. Det betyder ikke, at alle Mair Rajputs er relateret til hinanden. I stedet, da ægteskaber danner bånd af blod, gifter Mair Rajputs traditionelt kun andre Mair Rajputs …

Hvilken er den højeste kaste i Rajput?

Hvilken er den højeste kaste i Rajput? Nogle af angribernes præster blev Brahmans (den højest rangerende kaste). Nogle indfødte stammer og klaner opnåede også Rajput-status, såsom Rathors of Rajputana; Bhatti'erne fra Punjab; og Chandelas, Paramaras og Bundelas i det centrale Indien.

Er Verma en Rajput?

som deres efternavne. … I Harayana er Sunarerne ofte kendt som Swarnakar, Soni, Suri og Verma, som er deres almindelige efternavn. I Punjab og Rajasthan arbejder Mair Rajput-samfundet som guldsmede.

Er Rajput en lav kaste?

Rajputs i stater som Madhya Pradesh anses i dag for at være en fremadstormende kaste i Indiens system for positiv diskrimination. … Men de er klassificeret som en anden tilbagestående klasse af National Commission for Backward Classes i staten Karnataka.

Anbefalede: