Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er galvaniseret artikel beskyttet?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er galvaniseret artikel beskyttet?
Hvorfor er galvaniseret artikel beskyttet?

Video: Hvorfor er galvaniseret artikel beskyttet?

Video: Hvorfor er galvaniseret artikel beskyttet?
Video: 10 Imponerende terrengkjørere og trailere bak trailere 2019 - 2020 2024, Kan
Anonim

Hvis zinkbelægningen er brudt, forbliver den galvaniserede genstand beskyttet mod rust, fordi zink er mere reaktivt end jern og derfor let kan oxideres. Når zinklaget nedbrydes, fortsætter zinken med at reagere og bliver oxideret. Derfor er jern beskyttet.

Hvorfor er galvaniserede artikler beskyttet, selv når de bliver ridset?

Galvanisering danner en belægning af korrosionsbestandigt zink, som forhindrer ætsende stoffer i at nå det mere sarte metal. zinken fungerer som en offeranode, så selvom belægningen er ridset, vil det blottede stål stadig være beskyttet af den resterende zink.

Hvorfor er galvaniseret jern beskyttet mod rust?

Galvanisering beskytter mod rust på en række måder: Den danner en barriere, der forhindrer ætsende stoffer i at nå det underliggende stål eller jern … Zinken beskytter sit uædle metal ved at korrodere før jern. Zinkoverfladen reagerer med atmosfæren og danner en kompakt, vedhæftende patina, der er uopløselig i regnvand.

Hvad sker der, hvis galvaniseret jern bliver ridset?

Det blottede stål korroderer og danner en rust-"boble". … Her er, hvad der sker, når galvaniseret stål bliver ridset… Takket være dets galvaniske beskyttelse ofrer zinkbelægningen sig selv for at beskytte stålet, som det er bundet til Denne offerbeskyttelse vil bestå så længe som zink er i nærheden.

Hvordan fjerner du ridser fra galvaniseret stål?

For en prikken over i'et, poler og polér dit galvaniserede stål med fnugfrie klude og voks- eller metallak. Dette vil virkelig få det til at skinne og vil gøre små ridser næsten usynlige.

Anbefalede: