Logo da.boatexistence.com

Bliver en filmtitel understreget?

Indholdsfortegnelse:

Bliver en filmtitel understreget?
Bliver en filmtitel understreget?

Video: Bliver en filmtitel understreget?

Video: Bliver en filmtitel understreget?
Video: Boomer emoji eller ej? | Tabu 2024, Kan
Anonim

Den generelle regel, når man overvejer, om man skal understrege eller kursivere film og tv-serie titler, er at sætte dem i kursiv, fordi de betragtes som lange værker … The Associated Press (AP) anbefaler at bruge store bogstaver i film titler og sætte dem i anførselstegn.

Er film titler understreget eller i anførselstegn?

Italics bruges til store værker, navne på køretøjer og film- og tv-show titler. Anførselstegn er forbeholdt dele af værker, såsom titler på kapitler, magasinartikler, digte og noveller.

Hvilke titler skal understreges?

Brug understregning eller kursiv, men ikke begge dele. PÅMINKELSE Titlerne på kreative værker såsom bøger, film, kunstværker, sange, artikler og digte er skrevet med store bogstaver. BEMÆRK titlerne på digte, sange, noveller, essays og artikler er ikke understreget eller kursiv Disse titler er angivet i anførselstegn.

Understreger du kortfilm titler?

Titler på skuespil, lange og korte, er generelt i kursiv … Lange digte, korte film og de udvidede historier kendt som "noveller" er en gråzone; nogle mennesker kursiverer titlerne, andre sætter dem i anførselstegn. Du vil ikke gå g alt med denne politik: For en komplet komposition skal du sætte titlen i kursiv.

Hvordan tegner du film titler?

Generelt, du bør kursivere titlerne på lange værker, som f.eks. bøger, film eller pladealbum. Brug anførselstegn for titlerne på kortere værker: digte, artikler, bogkapitler, sange, tv-episoder osv.

Anbefalede: