Logo da.boatexistence.com

Har Mocksville nc et hospital?

Indholdsfortegnelse:

Har Mocksville nc et hospital?
Har Mocksville nc et hospital?

Video: Har Mocksville nc et hospital?

Video: Har Mocksville nc et hospital?
Video: Payton.mp4 2024, Kan
Anonim

DAVIE COUNTY HOSPITAL (MOCKSVILLE, NC) Detaljeret hospitalsprofil.

Hvornår åbnede Davie Medical Center?

Den 19. august 2013 åbnede Davie Medical Center - Bermuda Run, Medical Plaza 1 sine døre for at levere avancerede tjenester til Davie County og de omkringliggende amter.

Er Mocksville NC sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Mocksville er 1 ud af 43. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Mocksville ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til North Carolina har Mocksville en kriminalitetsrate, der er højere end 63 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvor mange hospitaler er der i staten Washington?

U. S. Nyheder evaluerede 105 hospitaler i Washington. Seksten opfylder høje amerikanske nyhedsstandarder og er rangeret i staten. U. S. News rangerede også hospitaler i Portland og Seattles metroområder. Hospital nummer 1 i Washington er University of Washington Medical Center.

Hvad er det største hospital i Seattle, Washington?

UW Medical Center Placeret som nr. 1 Hospital i Seattle og staten - UW Medicin: Shortening the Distance to He althier Livs. UW Medical Center, en del af UW Medicine-sundhedssystemet, har opnået U. S. News & World Reports nr. 1-placering for pleje i staten Washington og i Seattle-metroområdet.

Anbefalede: