Logo da.boatexistence.com

Kan du ikke finde stenøksen rdr2?

Indholdsfortegnelse:

Kan du ikke finde stenøksen rdr2?
Kan du ikke finde stenøksen rdr2?

Video: Kan du ikke finde stenøksen rdr2?

Video: Kan du ikke finde stenøksen rdr2?
Video: Мэтт Ридли: Когда идеи занимаются сексом 2024, Kan
Anonim

For at få Stone Hatchet i Red Dead Redemption 2 skal du tage nord for Owanjila, hvor du finder den på the Native American Burial site. Stone Hatchet kommer også med Rampage-evnen i GTA Online.

Hvor er stenøksen rdr2?

The Stone Hatchet er et unikt våben i Red Dead Redemption 2. Det kan kun findes, hvis du har en aktiv GTA Online-konto. Det er placeret nordvest for Strawberry i Big Valley i West Elizabeth-regionen på kortet.

Hvordan låser du økse-stenen op i rdr2?

Som en del af After Hours-opdateringen vil fuldførelse af 5 samlede dusørmål for Maude Eccles i GTA Online give spilleren placeringen af Stone Hatchet. Hvis spilleren begår 25 drab med Stone Hatchet, vil den blive låst op i Red Dead Redemption 2.

Er stenøksen stadig tilgængelig?

Stenøksen er kun tilgængelig for GTA Online-spillere på Xbox One og PS4, da Rockstar ikke har nævnt, om Red Dead Redemption 2 vil tage springet til pc. Da den første Red Dead Redemption stadig ikke er tilgængelig på pc, ville jeg ikke holde vejret.

Kan du miste stenøksen rdr2?

Stenøksen var skjult, indtil et andet våben ikke længere var der. Hvis du kaster en tomahawk og ikke henter den, er den væk.

Anbefalede: